Katri Helena -Laulajatyttö -musiikkinäytelmä on täysin uusi tulkinta ja teksti koko kansan sinivalkoisen äänen - Katri Helenan - maailmasta. Kuopion Uuden Kesäteatterin kahdeksas toimintavuosi tempaa mukaansa musiikilliselle matkalle – sukellukseen Katrin elämään, maailmankuvaan ja arkeen.

Katri Helena -Laulajatyttö kertoo suomalaisten ikiomasta artistisuosikista, esikuvasta ja tunteiden välittäjästä, uutterasta naisesta, jolle laulu ja musiikki on merkinnyt aina paljon. Musiikkinäytelmä kertoo myös elämän tummemmista sävyistä, joita Taiteilijan tielle on tullut, mutta unohtamatta huumoria ja kaikkea sitä meille kaikille rakasta musiikkia, jota Katri Helena on vuosien saatossa esitänyt.

”Kuopion Uusi Kesäteatteri onnistuu erinomaisesti tämän kesän näytelmässään Katri Helena -Laulajatyttö. Monikerroksinen tarina toimii, mukana on runsaasti huumoria ja Katri Helenan kappaleet saavat hyvät tulkinnan.” (SS 7.7.2017)

LUE KOKO HUIPPUKRITIIKIT TÄSTÄ JA KATRI HELENAN UPEAT KOMMENTIT TÄSTÄ!

Katso tästä ensi-iltatunnelmat Kuopion Uuden Kesäteatterin Katri Helena -Laulajatyttö -ensi-illasta, jossa oli itse päähenkilö mukana!!!
Tarkan esityskartan voi avata tästä (myös tulostettavaksi).*******

Aito Iskelmä OIkea Asema
-radiokanavalla pyörii Kesäteatterin Kulisseissa ohjelma, jonka jaksot voi kuunnella myös tästä:

Vieraana Katri Helena
Vieraana pääroolin esittäjä Johanna Keinänen
Vieraana teatteriohjaaja Kimmo Virtanen
Vieraana Heli Lyytikäinen
Vieraana Jaakko Autio
Vieraana Samppa Heikkinen
Vieraana Antti Nieminen


*******

Kuopion Uuden Kesäteatterin lavalla nähdään kesällä 2017 jälleen upea kattaus kokemusta ja nuoruuden intoa. Katri Helenan upeassa roolissa  on Johanna Keinänen.

Muita rooleja tulkitsevat todelliset monitaiturit, Johanna Jauhiainen, Heli Lyytikäinen, Tiina Paakko ja Riikka Voutilainen eli luvassa on vahva naiskattaus! Lisäenergiaa lavalle tuo lisäksi muu tanssiva ja laulava ensemble, Kuopion Uudelle Kesäteatterille jo tutuksi tullut tavaramerkki.

Katri Helena on liikuttanut tunteitamme jo viiden vuosikymmenen ajan ja matka jatkuu edelleen. Taipaleeseen mahtuu lukematon määrä esiintymisiä tanssilavoista konserttisaleihin, mutta myös perheenäidin ja vaimon rooli. Elämään on mahtunut niin iloa kuin surua, mutta musiikki on tekijä, joka on kantanut kaikki nämä vuodet.

Katri Helenan positiivisuus, ajattelevaisuus, viisaus ja elämänasenne ovat niitä asioita, jotka näkyvät ja kuuluvat hänen lauluissaan. Tämä on Katri Helenan ainutlaatuista maailmaa, josta Katri Helena -Laulajatyttö -musiikkinäytelmä kertoo.

Musiikkinäytelmässä kuullaan Katrin ihanimpia kappaleita vuosien varrelta.

Katri Helena -Laulajatyttö! –musiikkinäytelmän ohjaa Kimmo Virtanen ja pukusuunnittelusta vastaa Riikkamaria Korhonen, koreografina toimii Timo Saari, lavastuksesta vastaa Arvo Jokiniemi.

*********

Lipunmyynti uudesta Kuopion ydinkeskustassa avattavasta toimistosta alkaa erikseen ilmoitettavana aikana toukokuussa 2017.

Lippuja voi varata jo nyt ympäri vuorokauden:Ryhmämyynti (8.2.2017 -alkaen):

GSM 045-1118527 tai sähköpostilla info@kuopionuusikesateatteri.com
Katri Helena, näyttelijä Johanna Keinänen (Kuva: Petra Tiihonen
)Esitykset :

Heinäkuu:
4/5/7/8/9/12/13/14/15/16/19/20/21/22/23/26/27/28/29/
30


Elokuu:
2/4/5/6/9/10/11/12/13

Ensi-ilta: 5.7., ennakko: 4.7..

Esitysajat ja -päivät:
Keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina klo 19.00
Torstaina ja sunnuntaina klo 15.00

ESITYSAIKOJEN POIKKEUKSET:
Pe 28.7. näytös klo 15.00
La 29.7. näytökset klo 15 & 19


Esityksen kesto väliaikoineen n 2 h.

Käsikirjoitus:
Johanna Keinänen
Sami Kojonen
Kimmo Virtanen

Ohjaus:
Kimmo Virtanen

Tuottaja:
Juha Kojonen / Tahtiteatteri Oy