ALKUUN


 








Etusivulle




- Talkshow-koulutuspäivät
- Luova vuorovaikutus
- Asiakaspalvelukoulutus
- Ajattelemisen aihetta -luennot
- Tiimi- ja tsemppikurssit
- Kaiken takana on nainen -teholuento
- Esiintymiskoulutus
- Ilmaisu- ja laulukoulutus
- Teatteri-ilmaisun opetus



Kursseillamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja tavaramerkkimme on iloinen toimivuus. Sen tiedämme siitä, että kouluttajamme kutsutaan lähes aina uudelle saman tilaajan keikalle. Toisaalta, kun haluat uudistaa koulutuspäiväsi kokonaan - tutustu luomaamme Talkshow-koulutuskonseptiin - tyytymättömiä asiakkaita ei ole!

Talkshow-koulutuspäivät

Aivan uudenlainen tapa järjestää koulutuspäivät. Koulutuspäivien "oppilaat" istuvat kuin laadukkaan viihdeohjelman studiokatsomossa. Lavalla ammattinäyttelijä juontaa ja viihdyttää yleisöä kuin TV:n viihdeohjelmassa ja kouluttajat-luennoitsijat ovat vieraana. Välipaloina esim. mukavaa musiikkia. Mukana valoa, ääntä ja vaikkapa savua. Koulutuspäivät räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan ja kerrankin koulutuspäivät, jotka eivät ole tylsät ja asiat jäävät mieleen! Myös koulutuspäivään osallistuneet ovat antaneet ylistäviä kommentteja:

"Kaikkien aikojen parhaat koulutuspäivät."

"Loistava talkshow -vetäjä."  

"Uusi hyvä mielenkiintoinen koulutussysteemi - olette onnistuneet."

"Erittäin mielenkiintoinen koulutustilaisuus. Puitteiltaan talkshow mainio kouluttautumistapa..."

Luova vuorovaikutus

Kun haluatte parantaa henkilöstönne tai omia vuorovaikutustaitoja, tämä kurssi on silloin omiaan. Perehdymme vuorovaikutuksen mielenkiintoiseen maailmaan sekä teholuennon että tarvittaessa myös harjoitteiden kautta. Kurssin päätavoitteina ovat vuorovaikutuksen eri tasojen ymmärtäminen sekä niiden hallittu ja haluttu käyttö.

Asiakaspalvelukoulutus

Koulutus jakaantuu kolmeen valinnaiseen pakettiin, joissa kaikissa ensin sukelletaan omaan itseen, tämän jälkeen mennään varsinaiseen työhön ja sen laadun parantamiseen:

1. Uutta tehoa työhön ja vapaa-aikaan

Tämä osio antaa uuden näkökulman jokaisen henkilökohtaiseen elämään. Kun ihmisellä itsellään henkilökohtaisesti menee hyvin, myös työnantaja nauttii paremmista tuloksista. Työ ja vapaa-aika ei olekaan ristiriidassa keskenään, koska onnistuminen molemmilla osa-alueilla ruokkii ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

2. Asiakaspalvelija asiakkaan tähtihetken rakentajana

Ihminen - asiakas ei sattumalta lähde kauppaan, ravintolaan tai risteilylle vaikka niin luulisi. Jokaiseen asiakaspalvelutilanteeseen sisältyy pieni toive, odote lupauksesta. Mitä asiakas odottaa palvelutilanteelta? Mikä tekee asiakaspalvelutilanteesta  tähtihetken? Kuinka tähtihetki rakennetaan?

3. Erilaisia asiakkaita ja asiakaspalvelijoita

Teemmepä töitä kaupassa, ravintolassa tai olemme asiakkaina, emme usein ennätä seurata mitä asiakaspalvelutilanteessa tapahtuu. Nyt on siihen mahdollisuus! Lavalla on kaksi näyttelijää vuorotellen rooleja vaihdellen ja yleisö saa interaktiivisesti vaikuttaa siihen millainen "asiakaspalvelutilanteemme" on. Asiakaspalvelijoita ja asiakkaita on erilaisia: Iloisia, väsyneitä, dominoivia, ärtyneitä, ujoja... Nyt katsomo saa päättää minkälaisia tilanteita saamme nähdä ja opettavaisinta on nähdä miten eri luonteet ja tilanteet asiakaspalvelutilanteessa vaikuttavat.

Ajattelemisen aihetta -luennot


Nämä tunnista neljään kestävät teholuennot tarjoavat ajattelemisen aihetta kiinnostavalla tavalla. Kyseessä on oikeastaan teatterin ja luennon välimuoto. Aiheina esim. "Kymmenen ajatusta elämästä" tai "Kaiken takana on nainen!"

Tiimi- ja Tsemppikurssit

Kun yrityksessä, yhteisössä tai vaikka omalla porukalla halutaan elämyksellinen iltapäivä, kannattaa kokeilla Sami Kojonen Ky:n Tiimi- tai Tsemppikursseja. Muutaman tunnin mittaista toimintapäivää vetää ammattikouluttaja (usein teatteri-ilmaisun opettaja) ja puuha on ”iloista yhteistoimintaa” eli tekemistä, toimimista ja liikkumista yhdessä. Sadat tyytyväiset kurssilaiset kertovat:

”Aivan mahtavaa!”

”Kyllä nyt taas jaksaa!”

”Eivät arvaa mitä isä tänään töissä teki!”

Kaiken takana on nainen -teholuento

Niin tai näin - kaiken takana on nainen! Niin se on vaikkei uskoisi. Tämä 45 minuuttinen luento kertoo havainnollisen tehokkaasti - historiasta nykypäivään, miten nainen on korvaamaton koko elämän pyörittämisessä. Huumorilla höystetty ns. teholuentona toteutettu (näyttelemistä, luentoa, tilanteita...) hetki on omiaan esim. seminaarien välipalaksi tai vaikkapa illan ohejlman huippuhetkeksi. Takuuvarma tunnelman nostattaja - olipa kokoontumisen aihe mikä tahansa.

Esiintymiskoulutus

Kun haluat hioa yksin tai ryhmäsi kanssa esiintymistaitojasi - olemme käytettävissä. Onpa kysymys puheen pidosta tai lauluilmaisun kehittämisestä - me tarjoamme siihen oivat avaimet. Teatteri-ilmaisun
ja laulu-ilmaisun opettajat ovat käytössäsi.
 

Ilmaisu- ja laulukoulutus

Haluatko lisää syvyyttä tekstintulkintoihisi? Haluatko laulaa tunteella niin, että katsomo vaikuttuu? Näihin kysymyksiin löydät vastauksen kursseiltamme. Kyse on oikeastaan sovelletuista teatteri-ilmaisun tunneista, joita näyttelijäoppilaille annetaan. Nyt voit Sinä myös hioa runoasi tai laulujasi ammattitaitoisten opettajien johdolla.  

Teatteri-ilmaisuopetus

Kun ryhmä tai oppilaitos tarvitsee ilmaisuopetusta sen varsinaisessa merkityksessä, löytyy vastaus meiltä. Viikon tehopaketti tai koko lukukauteen pilkottu opetus järjestyy kauttamme.